26 / 04 / 2024

Dolar bugün kaç lira?

Dolar bugün kaç lira?

Milyonların yakından takip ettiği dolar dün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında 10,45 lira seviyelerinden 11,30 lira seviyesine kadar yükseldi.



Dolar/TL, dün Merkez Bankası'nın 100 baz puanlık faiz indirimi kararından sonra 10,45 liradan 11,30 liraya kadar yükselerek tarihi zirvesini tazeledi. 

NTV'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın faiz indirim kararı beklentiler doğrultusunda gelse de doların yükselmesine etkisi oldu.

Dolar/TL, haftanın son işlem gününde 11,07-11,10 bandında işlem görüyor.  Euro/TL ise 12,58 seviyelerinden satışa sunulyuor.

Haftanın son işlem gününde yurt içinde öne çıkan bir veri olmadığından tekrar döviz kurlarındaki hareketler piyasaların odağında olacak. Yurt dışında ise Almanya üretici enflasyonu ve İngiltere perakende satışlar takip edilecek.

Dolar/TL 11,30 seviyesine geldi!

Dolar/TL 11'den döndü!

Dolar/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön