26 / 04 / 2024

Dolar/TL 11'den döndü!

Dolar/TL 11'den döndü!

Dolar kuru, 10 TL'den açılış yaptığı haftada gece sığ piyasada 11 seviyesini denedi. Bugün Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde dolar 10.54 TL'ye düştü. 100 baz puanlık indirim kararından sonra 10.97 TL'ye yükseldi ve yeni bir rekora imza attı.



Dolar kuru, Merkez Bankası tarafından bugün saat 14:00'da duyuracağı faiz kararı öncesinde hızlı tırmanışını sürdürüyor. Habertürk'te yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta beklentilerin çok üzerinde gelen ABD enflasyon verisi sonrası doların küresel çapta değerlenmesiyle 10 Türk Lirası'nı ilk defa geçen dolar kuru, 18 Kasım gecesi illikit piyasada 11 seviyesine yaklaştı ve 10.96'ya ulaştı. 

Dolar/TL 11 den döndü!

Bugün ise Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi dolar 10.54 TL'ye kadar düştü. Beklentilere paralel 100 baz puanlık indiriminden sonra ise ilk anda 10.97 TL'ye kadar yükseldi ve rekor tazeledi.

Dolar/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön