28 / 03 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 10 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 10 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 10 Ağustos Çarşamba günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 10 Ağustos Çarşamba günü dolar araştırılıyor. İşte 10 Ağustos Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 10 Ağustos günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar, TL bazında yeni güne yükseliş ile başlamasından sonra 17,96 seviyelerinde işlem görüyor. İşte 10 Ağustos Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar/TL, yeni güne yani 10 Ağustos Çarşamba gününe değer kazancı ile başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 17,9560'tan işlem görmektedir. Euro da aynı dakikalarda da Aynı anlarda da Euro TL olarak yüzde 0,28 primle 18,3410'dan, sterlin/TL yüzde 0,16 yükselişle 21,7060'tan satılıyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 10 Ağustos Çarşamba gününü de merakla araştırılıyor. Euro da dolar gibi yükselişine devam ediyor. Dolar endeksi şu anlarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 106,3 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yatay seyirle 1,0210'dan alıcı bulmaktadır.

Kontrat yapmayan ev sahibi nereye şikayet edilir?

Kira sözleşmesi yoksa ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Ev sahibi kiracıyı zorla evden çıkarabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön