26 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 10 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 10 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 10 Ekim Pazartesi günü ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 10 Ekim Pazartesi günü dolar kaç TL? İşte 10 Ekim Pazartesi kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 10 EKİM PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Doların ne kadar olduğu 10 Ekim 2022 günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde yani 10 Ekim Pazartesi günü, Dolar/TL, haftaya yatay başlamasından sonra 18,58 seviyelerinde işlem görüyor. Dolar/TL, yeni haftaya da yatay başlamasından sonra saat 10.50 itibarıyla 18,5780'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,4 azalışla 18,0270'ten, sterlin/TL yüzde 0,2 değer kaybıyla 20,5990'dan satılıyor.

İşte 10 Ekim Pazartesi güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, cuma günü beklentilerin üzerinde gelen ABD'nin tarım dışı istihdam verilerinin ardından yükseliş eğilimini sürdürürken, şu anlarda yüzde 0,2'lik artışla 113 seviyesini test etmektedir.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın ilk gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,4 azalışla 18,0270'ten işlem gördü. Analistler, ekonomik aktiviteye dair endişeler, para politikalarına yönelik belirsizlikler ve artan jeopolitik gerilimlerin küresel çapta risk iştahını baskılamaya devam ettiğini belirterek, dolar talebinin de gücünü koruduğu belirtildi. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,3 değer kaybıyla 10 günün en düşük seviyesi olan 0,97 seviyesinde tutunmaya çalışıyor. Bu hafta analistler, merkez bankası yetkililerinin sözle yönlendirmeleri, ABD'de açıklanacak 3. çeyrek şirket finansal sonuçları ve yoğun veri gündeminin döviz piyasalarının yönü üzerinde belirleyici olacağını aktardı.

Doğal gaz fiyatları ile ilgili gelişme! Bakanlık duyurdu!

Arabası olanlar dikkat! Faizi ile geri ödeniyor!

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön