25 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 25 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 25 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 25 Kasım Cuma günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,63 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 25 Kasım Cuma kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 25 KASIM CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Bir süredir yatay seyirde devam eden dolar, yönünü yukarı doğru çevirdi. Haftanın beşinci işlem gününe 18,62 seviyelerinden başladı. Piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 25 Kasım Cuma dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 18,6310'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 19,4180'den, sterlin/TL yüzde 0,1 azalışla 22,5780'den satılıyor.

 İşte 25 Kasım Cuma güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, şu anlarda önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 105,9 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi ise yatay seyirle 1,0410'dan işlem görüyor. Euro/dolar paritesi yüzde 1,85 artış göstermesi ile günü 1,0200'dan tamamlarken 12 Ağustos ayından bu yana en yüksek günlük kapanışını yaptı.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlara göre haftanın beşinci gününde yatay seyir ile devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 19,41'tan işlem gördü. Dolar, haftanın beşinci gününe yükseliş eğilimi ile başladıktan hemen sonra 18,63 seviyelerinde işlem gördü.

Analistler, küresel piyasalarda enflasyon ve resesyon ikilemi ile hafta boyunca hakim olan karışık seyrin bugün de devam ettiği belirtildi. Aynı şekilde analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarını nerede sonlandıracağına dair soru işaretleri ve kripto para piyasalarındaki negatif seyrin dolar talebini beslediğini söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel alandaki risk iştahını kabarttığını ve bu riskin artarak devam edeceği de belirtildi.

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön