26 / 04 / 2024

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 



CAN ALICI DOLAR YORUMU

18,60 TL seviyesine yaklaşan dolar kurunun önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceğini söyleyen Geçer can alıcı dolar yorumunu yaptı:  "Yarın öbür gün doları 18.40-18.50 olarak görmeyeceksiniz." diyerek uyarıda bulundu.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

DOLARDA SON DURUM

Fedin faiz kararından sonra atağa geçen dolar kuru yukarı yönlü harektine hız kesmeden devam ediyor.
Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra 113 seviyesini geçti. Dolar gelişmiş tüm para birimleri karşısında yükselişe geçerken altın ve emtia fiyatları üzerinde baskı oluşturdu. 

Dün gece 18,76 TL seviyesine kadar yükselirken, tarihi rekorunu kırdı. Dolar kuru şu dakikalarda 18,54 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Dolarda tsunami çıktı! Kritik açıklama geldi! Dolarda son dakika gelişmesi

Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak! Dev banka bombayı patlattı! Hazır olun geliyor...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön