29 / 03 / 2024

selçuk geçer son dakika dolar

selçuk geçer son dakika dolar

Dolar kurunun baskı altında olduğunu söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı.

Dolar kahini Selçuk Geçer'den çılgın dolar yorumu! ABD enflasyonundan sonra korkutan açıklama geldi! Söylemedi demeyin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, ABD enflasyonun açıklanmasından sonra korkutan dolar açıklaması geldi. ''Söylemedi demeyin'' diyerek belirten Geçer dolar için çılgın yorumu yaptı.

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın! Dolar 40 TL olacak! Selçuk Geçer net tarihi açıkladı...

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın, doların 40 TL olacağı net tarih ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından açıklandı. İşte o tarih...

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Fırlayacak... Elinde dolar olanlar için kritik açıklama Selçuk Geçer'den geldi! Bu üç aya dikkat

Enflasyon oranlarının açıklandı ve yıllık bazda enflasyon TÜİK'e göre yüzde 83,45, ENAG'a göre ise 186,27 oldu. Bu gelişmeler üzerinde doların fırlayacağını söyleyen Selçuk Geçer elinde dolar olanları uyardı.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk geçer dün gece doların 18,76 TL seviyesine kadar yükselmesinden sonra dolarda kıyametin kopacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için hayati rakamı açıkladı! Elinde dolar olanlar acil bakın! Öyle bir rakam geliyor ki

Dolar/TL kuru bugün 18,44 TL seviyesi ile rekora imza attı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için hayati rakamı açıkladı. Elinde dolar olanlar acil bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı: ''Bu rakam olunca göreceğim sizi''

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı.

Selçuk Geçer'den son uyarı... Herkes baksın! Dolar bu tarihte ortalığı kasıp kavuracak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için yatırımcıları son kez uyararak doların ortalığı kasıp kavuracağı zamanı açıkladı.  

Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak göreceksiniz! Selçuk Geçer doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak....

Doların patlayacağı tarih yüzde yüz belli! Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Canınınız yanacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için son dakika açıklaması geldi. Doların patlayacağı tarihin yüzde yüz belli olduğunu söyleyen Geçer, yatırımcıları uyardı.

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıklayarak doların 2 hafta sonra patlayacağını söyledi ve yatırımcıları uyardı...

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini: 40 TL'ye Ulaşacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yazısında doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer'e göre dolar, enflasyon ve diğer faktörlerin etkisiyle önemli bir yükseliş yaşayarak 40 TL'ye ulaşacak.

Ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı: Dolar o tarihte net 30 TL'yi aşacak!

Dolar kuruna yönelik analizleri ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba açıklama geldi. Dolar o tarihte net 30 TL'yi aşacak...

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Ülke ekonomisini yüksek seviyede etkileyen ve son zamanlar yaşanan dalgalanma ile piyasayı panik havasına sokan dolar, euro ve altın fiyatları, vatandaşında gerilmesine sebep oldu. Uzman isim Selçuk Geçer son yaşanan gelişmelerle alakalı uyarılarda bulundu. 

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

selçuk geçer son dakika dolar Haberi

selçuk geçer son dakika dolar

Dolar kurunun baskı altında olduğuna değinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun 20 TL seviyesini geçeceğini söyledi ve tarih verdi. Bu konuda yatırımcıları uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, yeni değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Geçer, sert rüzgarın kapıda olduğunu belirterek yatırımcıları her konuşmasında uyarıda bulunarak doların 20 TL'yi geçeceği zamanı açıkladı.

DOLAR 20 TL'Yİ GEÇECEK

19 TL sınırına dayanan dolar kuru için değerlendirmeler yapan Selçuk Geçer dolar 20 TL'yi geçecek dedi ve tarihi açıkladı.

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağına değinen Geçer, ''20 TL kur ile karşı karşıya kalacağız'' dedi. Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." diye ifadelerine ekledi.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru 18 Ekim 2022 Salı günü yukarı yönlü...