25 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.



Dolar kuru 18,53 TL seviyesine gelmesi ile ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ekonomi ile ilgili değerlendirmeler  gelmeye devam ediyor. Geçer, çok yakın zamanda otomobil fiyatlarının ev fiyatlarını geçeceğini belirterek yatırımcıları baştan uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer geçtiğimiz hafta açıklana Fed faiz kararına değinerek Türkiye'nin neden faiz indirimine gittiğini açıkladı. Bunun sonucunda Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyledi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön