26 / 04 / 2024

selçuk geçer yorum

selçuk geçer yorum

Dolar kurunun baskı altında olduğunu söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı.

Dolar kahini Selçuk Geçer'den çılgın dolar yorumu! ABD enflasyonundan sonra korkutan açıklama geldi! Söylemedi demeyin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, ABD enflasyonun açıklanmasından sonra korkutan dolar açıklaması geldi. ''Söylemedi demeyin'' diyerek belirten Geçer dolar için çılgın yorumu yaptı.

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın! Dolar 40 TL olacak! Selçuk Geçer net tarihi açıkladı...

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın, doların 40 TL olacağı net tarih ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından açıklandı. İşte o tarih...

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Fırlayacak... Elinde dolar olanlar için kritik açıklama Selçuk Geçer'den geldi! Bu üç aya dikkat

Enflasyon oranlarının açıklandı ve yıllık bazda enflasyon TÜİK'e göre yüzde 83,45, ENAG'a göre ise 186,27 oldu. Bu gelişmeler üzerinde doların fırlayacağını söyleyen Selçuk Geçer elinde dolar olanları uyardı.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk geçer dün gece doların 18,76 TL seviyesine kadar yükselmesinden sonra dolarda kıyametin kopacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için hayati rakamı açıkladı! Elinde dolar olanlar acil bakın! Öyle bir rakam geliyor ki

Dolar/TL kuru bugün 18,44 TL seviyesi ile rekora imza attı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için hayati rakamı açıkladı. Elinde dolar olanlar acil bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı: ''Bu rakam olunca göreceğim sizi''

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı.

Selçuk Geçer'den son uyarı... Herkes baksın! Dolar bu tarihte ortalığı kasıp kavuracak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için yatırımcıları son kez uyararak doların ortalığı kasıp kavuracağı zamanı açıkladı.  

Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak göreceksiniz! Selçuk Geçer doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak....

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıklayarak doların 2 hafta sonra patlayacağını söyledi ve yatırımcıları uyardı...

''Dolar bozduralım mı'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi! Aman dikkatli olun

Elinde dolar olan vatandaşlar ''dolar bozduralım mı'' sorusuna cevap ararken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yanıt geldi. Geçer, yatırımcıları dolar bozdurma konusunda ''dikkatli olun'' diyerek uyardı...

Doları olan olmayan dikkat!..Dikkat... Selçuk Geçer resmen açıkladı! Dolarda çılgın zirve geliyor!

Dolar kuruna ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer son dakika açıklama yaptı. Selçuk Geçer ne yorum yaptı? İşte tüm detaylar...

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Dolar  35 liraya vurabilir'' diyerek resmen tarih verdi. Elinde 1 dolar bile olan yatırımcıları uyaran Selçuk Geçerin yorumunu sakın bakmadan geçmeyin. İşte o yorum...

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili kritik uyarı geldi! Dolar fırtınasına hazır olun! 5 gün sonra dolar böyle olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolarla ilgili kritik yorum geldi. Merkez Bankası enflasyon rakamlarının yükseldiğini açıkladıktan sonra Selçuk Geçer'den dolar fırtınası yorumu geldi.

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın! Dolar 40 TL olacak! Selçuk Geçer net tarihi açıkladı...

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın, doların 40 TL olacağı net tarih ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından açıklandı. İşte o tarih...

Selçuk Geçer, doların 30 lira olacağı tarihi açıkladı: Benden duyun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları uyardı.

Selçuk Geçer açıkladı: Dolar bu hafta kaç TL olacak?

'Döviz kurlarının kahini' olarak bilinen Selçuk Geçer, doların bu hafta 19 TL'yi göreceğini ve kademeli olarak 30 TL'ye ulaşacağını söyledi.

Dolar bu hafta bu rakamı görecek! Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Benden duyun...

Dolar kurunun  18,55 TL seviyesini geçmesi ile Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların bu hafta göreceği rakamı ''benden duyun'' diyerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Elinde dolar olanlara Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Selçuk Geçer, elinde dolar tutan yatırımcılara çok önemli uyarılarda bulunarak tarih paylaştı.

Dolar kahini Selçuk Geçer dolarda 40 lira için tarih verdi! 'O zaman göreceğim ben sizi'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar yorumları yapmaya devam ediyor. Dolar kurunun ne olacağına yönelik yeni açıklamasında bulunan Geçer, yatırımcıları ve döviz kurlarını takip edenleri uyardı.

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykuları kaçacak! Selçuk Geçer art arda rakam verdi! Bu açıklamaya kulak verin!

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykularını kaçıracak açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer peş peşe hem tarih hem rakam verdi. İşte detaylar...

Doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer "Yüzde 100" diyerek uyardı

Dolar kuru tahminleriyle bilinen Selçuk Geçer çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yüzde 100 kırılmadan bahseden Geçer, nelerden bahsetti?

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerde ekonomi nedeniyle AK Parti hükümetini eleştiren Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 19 TL olduğunu söyledi.

selçuk geçer yorum Haberi

selçuk geçer yorum

Dolar kurunun baskı altında olduğuna değinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun 20 TL seviyesini geçeceğini söyledi ve tarih verdi. Bu konuda yatırımcıları uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, yeni değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Geçer, sert rüzgarın kapıda olduğunu belirterek yatırımcıları her konuşmasında uyarıda bulunarak doların 20 TL'yi geçeceği zamanı açıkladı.

DOLAR 20 TL'Yİ GEÇECEK

19 TL sınırına dayanan dolar kuru için değerlendirmeler yapan Selçuk Geçer dolar 20 TL'yi geçecek dedi ve tarihi açıkladı.

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağına değinen Geçer, ''20 TL kur ile karşı karşıya kalacağız'' dedi. Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler." diye ifadelerine ekledi.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru 18 Ekim 2022 Salı günü yukarı yönlü...