28 / 03 / 2024

Dolar konumunu kaybedebilir! Son dakika açıklaması!

Dolar konumunu kaybedebilir! Son dakika açıklaması!

IMF Başkan Yardımcısı Gita Gopinath ABD dolarının hakim rezerv para konumunu kaybetme tehdidi olduğunu aktararak, doların küresel para birimi pozisyonundan düşmesinin muhtemel olduğunu dile getirdi...



DOLAR KURUNDA SON DURUM! 

Dolar/TL mart ayının son gününde 14,66 lira seviyelerinde işlem görürken Mart ayını yüzde 5'in üzerinde kapatmaya hazırlanıyor. Uzmanlar, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelere yönelik iyimserliğin doları diğer para birimleri karşısında baskılamaya devam ettiğini ifade etti. Konu ile ilgili gelen haberlerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağı söyleniyor.

Uzman isimden altın ve dolar için yaz uyarısı! Moraller bozulacak...

Dolar/TL bugün ne kadar oldu? İşte 30 Mart 2022 dolar kuru...

Dolar kuru geriledi! Dolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön