18 / 04 / 2024

Dolar kuru 15 lira sınırına dayandı! Dolar sahada...

Dolar kuru 15 lira sınırına dayandı! Dolar sahada...

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Bugün ise sabah saatlerinde 14,70 seviyesi ile güne başlayan dolar kuru yükselmeye devam ediyor.



Dolar/TL bugün ons altının yükselmesi ile sabah saatlerinde 14,70 liradan işlem görüyor. Dolar kuru bir ay içerisinde en yüksek seviyesine  22 Şubat 2022'de, 14,55 seviyesi ile ulaştı. Dolar/TL bir sene içerisinde ise rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından en büyük atağını bugün yaptı ve şu anda 14,70 liradan işlem görüyor.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Dolar gaza bastı! 15 liraya...

Flaş dolar kuru açıklaması! Dolar endeksi yükselmeye devam edecek ama...

Doları olanlar bayram edecek! Zirveye tırmanıyor!

Dolar tarihi zirvesine yaklaştı! Son dakika dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön