18 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Binlerce insan sabahın erken saatlerinden itibaren doları yakından takip ediyor. Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününde güne 8,38 lira seviyelerinde başladı.



Dolar kuru geçen hafta dalgalı seyir izlerken haftayı 8,4 seyiyelerinde kapattı. Yeni haftanın ilk iş gününde yani bugün sabahın erken saatlerinde 8,38 lira seviyelerinde güne başladı.

NTV'de yer alan habere göre; küçük veya büyük ölçekli yatırımcıların sıkı takibinde olan dolar /TL, spot piyasada  alış fiyatı 8,3823 lira, satış fiyatı ise 8,3922 liradan işlem görüyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Euro/TL ise ise aynı süre içerisinde 10,1412 liradan alınırken 10,1626 liradan da satışa sunuluyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön