27 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Dolar/TL, haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Dolar kuru bugün 8,53 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar kuru, dün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yurt içi piyasalarda işlem gerçekleştirmedi. Dolar/TL dün uluslararası piyasada aşağı yönlü hareket sergilerken 8,57 liradan kapanış yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Art arda 6 işlem günü düşüş eğilimi gösterirken  8,4980 ile son bir ayın en düşük seviyesine geriledi ve ardından saat 10.20 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,4 altında 8,53 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,1145 liradan, sterlin/TL de  11,8270 liradan satışa sunuluyor.

 Dolar kuru bugün ne kadar? 

Dolar endeksi haftanın son işlem gününde 92,2-92,7 bandında sabitlenirken, avro/dolar paritesi yatay bir seyirle 1,1810'dan işlem görüyor.

Analistler, yurt içi bütçe dengesi, konut fiyat endeksi, Euro Bölgesi Tüketici Fiyat Endeksi, dış ticaret dengesi, ABD'deki perakende satışlar ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verilerinin takip edileceğini belirtti.

Dolar güne düşüşle başladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön