26 / 04 / 2024

Dolar kurunda bomba! Gümbür gümbür gelen dolar 17 TL'yi geçti! İşte son dakika dolar kuru!

Dolar kurunda bomba! Gümbür gümbür gelen dolar 17 TL'yi geçti! İşte son dakika dolar kuru!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru gümbür gümbür geliyor. Peki dolar kurunda son durum ne? İşte 8 Haziran 2022 güncel dolar kuru...



Açıklanan resmi rakamlara göre, Dolar/TL, bugün de yükselişini sürdürdü ve17 TL seviyesinin üzerine çıktı. Euro/TL ise kuru 18,31 TL'yi test etti.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, ABD'de cuma günü açıklanacak mayıs ayı enflasyon verileri ve ABD Hazinesi'nin bu hafta gerçekleştireceği tahvil satışları öncesi, piyasalarda hareketliliğin arttığına değindi.

Dolar kurunda bomba! Gümbür gümbür gelen dolar 17 TL yi geçti! İşte son dakika dolar kuru!

ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi yüzde 3,06 ile 4 haftanın en yüksek seviyesini test etmesinin resesyon endişelerini sürekli olarak gündemde tuttuğuna değinen analistler, tüm bu gelişmelerle küresel ölçekte dolara olan talebin arttığını kaydetti.

Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanamıyor! Flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022

Dolar patlamasına neden olacak! Yarından sonraya dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez doların kaç liraya düşeceğini açıkladı! Dolar almayı düşünenler dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön