29 / 03 / 2024

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

Milyonlarca vatandaş her gün dolar kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru...



Dolar/TL'deki yatay seyir sürerken, milyonlarca yatırımcı ve kenarda doları olan vatandaşlar da güncel kuru merak ediyor ve araştırıyor. Geçen hafta piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararına odaklanmıştı ve bankadan 75 baz puanlık faz artırımı gelmişti. Bu durumda da  24 senenin en sert faiz artışına gidildi. 

Dolar/TL, yeni haftaya düşüşle başladı. Analistler, geçtiğimiz hafta önemli merkez bankalarının para politikasına ilişkin belirsizlikleri büyük oranda azalttığını belirtti.  Dolar endeksi Fed’in para politikasına ilişkin belirsizliklerin azalmasıyla 20 yılın zirvesinden düşerken salı günü öğle saatlerinde yüzde 1 düşüşle 107,8 seviyesinde gerçekleşmişti.

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, enflasyonist endişeler paralelinde merkez bankalarının tarihi düzeyde faiz artırımlarına devam edeceği beklentilerinin güçlendiğini dile getirerek, söz konusu bu durumun küresel dolar talebinin artmasını sağladığını belirtti.

Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün ne kadar oldu? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru...


DOLAR/TL 15 EYLÜL'DE NE KADARDI?

Dolar kurunun dün alış fiyatı olarak 18,37 lira, satış fiyatı da 18,44 lira lira seviyelerinden işlem görmüştü.

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 16 EYLÜL 2022 GÜNCEL DOLAR KURU!

Dolar kurunun bugün alış fiyatı 18,38 lira, satış fiyatı da 18,45 lira lira seviyelerinden işlem görüyor.

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Piyasaları kasırga gibi estirecek yorum İslam Memiş’ten geldi! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön