19 / 04 / 2024

Dolar kurunda son dakika! Düşüş devam edecek mi? Bu dolar tahminini ne duydunuz ne de gördünüz! Hemen bakın!

Dolar kurunda son dakika! Düşüş devam edecek mi? Bu dolar tahminini ne duydunuz ne de gördünüz! Hemen bakın!

Altın ve dolar dün BDDK’nın hamlesi sonrası sert düşüş gösterdi. Peki dolardaki düşüş devam edecek mi? İşte dolar kurunda son dakika gelişmeleri... 



DOLAR İÇİN İTALYAN BANKADAN SON DAKİKA TAHMİNİ

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar fiyatı için yatırımcılar tüm dikkatlerini yapılan açıklamalara çevirirken UniCredit Research analistleri, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını agresif şekilde sürdürmeyi planladığı ortamda ABD dolarının 2022 yılının geri kalan kısmında da önde gelen para birimleri karşısında güçlü kalmaya devam edeceğini belirttiler. Fakar analistler, ABD dolarında gelecek yıl hafif şekilde aşağı yönlü bir düzeltme yaşanmasını beklediklerini de kaydettiler.

UniCredit'in döviz piyasası stratejisti Roberto Mialich konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Fed'in faiz artırımlarının Aralık ayında sona erdikten sonra daha az güçlü bir ABD doları öngördüklerini söyleyerek, "Kısmi bir düzeltmenin 2023'ün son bölümünde daha belirgin olmasını, Fed'in 2023 dördüncü çeyrekte para politikasını gevşetmeye başlamasını bekliyoruz" dedi.

UniCredit, euro/dolar paritesinin 2023 yılının dördüncü çeyreğinde 1,12 seviyesine kadar yükselmesini bekliyor.

Dolar kurunda son dakika! Düşüş devam edecek mi? Bu dolar tahminini ne duydunuz ne de gördünüz! Hemen bakın!

DAHA SERT ÖNLEMLER GELECEK Mİ?

Tera Yatırım tarafından BDDK’nın kararı sonrasında yayımlanan değerlendirmede dolardaki hareketliliğe ilişkin olarak önemli açıklamalara yer verildi. Söz konusu değerlendirmede "Döviz kurları anlamında kaçınılmaz olarak etkiler elbette olacaktır. Kurların bir süre veya bir miktar düştüğünü görebiliriz. Döviz işlemlerine bir anlamda sınırlama getirilmesi anlamında düzenlemelerin aşamalarının ilerletilmesi daha sert önlemleri de getirebilir” ifadelerine yer verildi.

Altın bu seviyeyi görmeden almam' diyen İslam Memiş gram altında alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlara dikkat!

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

Dolar eriyor! Elinde dolar olanlar acil bakmalı! Dolarda son dakika gelişmesi 25 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön