24 / 04 / 2024

Dolar kurunda son dakika şoku! Dolar nereye gidiyor? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru!

Dolar kurunda son dakika şoku! Dolar nereye gidiyor? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru!

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kurunda sular durulmuyor. Dün sabaha yükselişle başlayan dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte dolar kurunda son durum...



Hafta sonunun ilk gününe yükselişle başlayan dolar kuru milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün bir sürpriz yaparak yükselmeye başlayan dolar kuru söz konusu yükselişini bugün de sürdürdü.

Elinde dolar olanların ve dolar almak isteyenlerin yakından takip ettiği dolar kurunda son durum ne oldu? Dolar 3 Temmuz'da ne kadar? İşte güncel dolar kuru 3 Temmuz 2022....

Dolar kurunda son dakika şoku! Dolar nereye gidiyor? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru!

DOLARDAKİ DÜŞÜŞÜN NEDENİ NE?

Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar kuru bu hafta düşüşe geçti. Söz konusu bu düşüşte  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun da etkisi oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrasında döviz kurları değer kaybetti. BDDK tarafından yapılan açıklamada ''15 milyon lira karşılığı, yani yaklaşık 908 bin dolar yabancı para nakit varlığı bulunan şirketler, aktifleri veya yıllık satış gelirlerinin yüzde 10'undan fazla yabancı para nakit varlığı tutuyorlarsa TL cinsi nakdi ticari kredi kullanamayacak.'' ifadelerine yer verildi.

Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kuru ne kadar yükseldi? Dolarda son durum ne? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön