20 / 04 / 2024

Dolar rekora koşuyor!

Dolar rekora koşuyor!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, yeni haftanın son işlem gününe yükselişle başladı ve dolar şu saatlerde 9,62 seviyelerinde işlem görüyor.



Milyonlarca yatırımcının sıkı takip ettiği dolar/TL, dün 9,55 seviyesi ile yukarı yönlü hareket ederek günü önceki kapanışın yüzde 3,3 üzerinde 9,51 seviyesinde kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan Dolar/TL, yeni güne de artışla başlayarak 9,66 seviyesi ile zirveyi gördü. Aynı dakikalarda avro/TL  11,2110'dan, sterlin/TL 13,2700'den satışa sunuluyor.

Dolar rekora koşuyor!

Dolar endeksi yüzde 0,1 düşüşle 93,6'da yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 1.1640'ta işlem görüyor.

Analistler, bugün Avrupa ve ABD'de açıklanacak Satınalma Yöneticileri Endeksi verilerinin yatırımcıların ilgi odağında olduğunu, ardından uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's tarafından Türkiye'nin kredi değerlendirmesinin yayınlanmasının beklendiğini kaydetti. 

Dolarda yeni zirve!

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön