19 / 04 / 2024

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar/TL, yeni haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı ve 9,26 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, dün günü önceki kapanışın yüzde 0,95 altında 9,2132 seviyesinde kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni işlem gününe yükselişle başlayarak  önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 9,2640 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  10,80 liradan,, sterlin/TL de  12,78 liradan satışa sunuluyor. 

 Dolar yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar endeksi yüzde 0,1 artışla 93,7'de yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.1640'ta işlem görüyor.

Analistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararının artık yatırımcıların odak noktasında olduğunu kaydederek, karar öncesi ve sonrasında oynaklığın artabileceğini belirtti.

AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin çoğunluğu politika faizinin indirileceğini tahmin ederken, beklentilerinin medyanı 50 baz puan oldu. Eylül ayındaki Para Politikası Kurulu toplantısında politika faizi yüzde 19'dan yüzde 18'e düşürüldü.

Dolar yükselmeye devam ediyor!

Dolar/TL bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön