29 / 03 / 2024

Dolar resmen çakıldı! Doları olanlar dondu kandı! 4 Temmuz 2022 dolar kurunda son dakika...

Dolar resmen çakıldı! Doları olanlar dondu kandı! 4 Temmuz 2022 dolar kurunda son dakika...

Dolar kuru haftanın yeni işlem gününde yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kurunun takip edenler fiyatlarda bir değişiklik olmadığını gördü. Dolar resmen çakıldı kaldı. İşte 4 Temmuz 2022 dolar kuru...



DOLAR NE OLACAK? DOLAR YORUM SON DAKİKA

Dolar düşecek mi yükselecek mi sorusuna vecap Ekonomist Meriç Köyatası'nda geldi. Youtube hesabından konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu :"Ekonomi büyüdükçe, zenginleşmiyoruz, aksine fakirleşiyoruz, dış borcumuz daha da artıyor. Ekonominin yapısal sorunları varken, Merkez Bankası arka kapı satışları ile kuru istediğiniz kadar baskılayın Türkiye’de dolar düşmez. Ekonomi yönetimi doların tasarruf aracı olarak kullanılmasını engelleyerek doları düşüreceğini sanıyor. Oysa Türkiye’nin dolar talebi tasarruf amacıyla değil, yapısal sorunları nedeniyle artıyor.

Doların değerini düşürmeyecek, aksine artıracak."

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer büyük kırılma yaşanacak dedi! Dolar için hem rakam hem de tarih açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş benim için şaşırtıcı olmayacak dedi! Gram altın ve dolar kuru için yeni tahminini açıkladı

Meriç Köyatası "dolar düşmeyecek" dedi ve nedenini böyle açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön