19 / 03 / 2024

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

BDDK kararından sonra 16 TL seviyelerine kadar düşen dolar yükselişe geçti Dolar resmen sağ gösterip sol vurdu. Kıyıda köşede 1 doları bile olan yatırımcılar dikkat! Dolar yükseliyor, işte son dakika dolar kuru 6 Temmuz 2022...



6 Temmuz Çarşamba  günü dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ekonominin gündeminden hiç düşmeyen dolar yükselişe geçti. Dolar geçtiğimiz hafta BDDK kararından sonra 16 TL seviyelerine kadar düştü. Doların düşmesini beklenirken dolar resmen sağ gösterip sol vurdu ve yükselmeye başladı. 

Dolar 6 Temmuz sabahına yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar bugün kaç TL? Dolar ne olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

BDDK kararından sonra aşağı yönlü hareket eden dolar kuru yükselmeye başladı. 1 doları olanlar bile çabuk baksın! İşte 6 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön