19 / 04 / 2024

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

BDDK kararından sonra 16 TL seviyelerine kadar düşen dolar yükselişe geçti Dolar resmen sağ gösterip sol vurdu. Kıyıda köşede 1 doları bile olan yatırımcılar dikkat! Dolar yükseliyor, işte son dakika dolar kuru 6 Temmuz 2022...



DOLAR YÜKSELİYOR...

Dolar kuru tekrar 17 TL seviyelerine geldi. Dolar kuru yükselmeye başladı. Dolar endeksi 105 seviyesine çıktı, uluslararası piyasalarda değer kazanıyor. Piyasaların gözü  Amerikan Merkez Bankası (Fed) tutanakları ve hemen ardından Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde’ın açıklamalarında. Öte yandan iç piyasalarda Haziran ayı enflasyon rakamlarının yüksek çıkması doların yükseltti.

 Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

Dolar kurunun  yükselmesinde, geçtiğimiz gün açıklanan enflasyon rakamları ve ABD Merkez Bankası'nın sıkı para politikasının etkili olduğu düşünülüyor.

Dolar, BDDK’nın ticari kredilerdeki sınırlama kararı sonrasında en yüksek seviyeyi gördü.

 Dolarda bu fiyatlar çok konuşulacak! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 5 Temmuz 2022 dolar kuru

Ünlü ekonomist Meriç Köyatası doların neden düşmeyeceğini madde madde anlatı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

'Bende dolar olsaydı beklemezdim' diyen İslam Memiş elinde dolar olanları olanları uyardı! Bunu yapan daha çok kazanır


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön