05 / 05 / 2024

Dolar şu anda zirveye tırmanıyor! Son dakika dolar kuru

Dolar şu anda zirveye tırmanıyor! Son dakika dolar kuru

FED'in faiz kararlarında yükselişe geçerek zirvelere ulaşacağı beklentisi hep vardı. Dolar endeksi şu anda iki senenin zirvesini geçti yükseliyor.



ABD doları diğer para birimleri karşısında güç kazanmaya devam ediyor. ABD dolarının diğer para birimleri karşısındaki değerini ölçen dolar endeksi bugün 101,96'yı gördü ve Mart 2020'nin ardından iki yılı aşkın sürenin zirvesine ulaştı.

Dolar şu anda zirveye tırmanıyor! Son dakika dolar kuru

DOLAR ENDEKSİNDE SON BİR YILLIK YÜKSELİŞ

İngiliz Financial Times gazetesi (FT), ABD dolarının, Ocak 2015 sonrasındaki en iyi aylık performansına imza attı. Dolar endeksinde son bir yılda yüzde 12 yükseliş gerçekleşti. 

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön