26 / 04 / 2024

Dolar- TL fark etmez, nakit para kullananlar çok dikkat! Tüm süpermarketler alarma geçti

Dolar- TL fark etmez, nakit para kullananlar çok dikkat! Tüm süpermarketler alarma geçti

Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ve TL'deki değer kaybının ardından sahte para kullanımı da arttı. Özellikle 100'lük banknot üzerinden harekete geçen dolandırıcılar, milyonlarca insanın emeğine göz koyuyor.



Türkiye'de enflasyon rakamlarının artması ve doların yükselmesiyle birlikte fırsatçılar ve sahtekarlara da gün doğdu. Vatandaşın cebindeki parayı ya da marketlerdeki ürünü haksız şekilde almak isteyenlerin sayısı arttı. 

DOLAR-TL FARKETMEZ

Dolar veya TL fark etmeksizin, sahte paraları piyasaya sürülen, bu paraları gerek marketlerde, gerekse de ikili alışverişlerde sıklıkla kullanmaya başladı. Sahte paraların piyasada dolaşımının artması nedeniyle emniyet de sık sık uyarıda bulunuyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön