19 / 04 / 2024

Dolar yağmuru bu hafta başlıyor! Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatacak!

Dolar yağmuru bu hafta başlıyor! Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatacak!

Suudi Arabistan Maliye Bakanı iki ülke arasında varılan mutabakata göre 'birkaç gün içinde' Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na 5 milyar dolar yatıracaklarını aktardı. Dolar yağmuru bu hafta başlıyor...



HAZİNE NAKİT DENGESİ KASIMDA FAZLA VERDİ!

Hazine nakit dengesi, kasım ayında 99 milyar 642 milyon lira fazla verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, kasım ayına yönelik nakit gerçekleşmelerini açıkladı. Geçen ay Hazine'nin nakit gelirleri 351 milyar 213 milyon lira, nakit giderleri ise 251 milyar 570 milyon lira olarak kayıt altına alındı. 

Dolar yağmuru bu hafta başlıyor! Merkez Bankası na 5 milyar dolar yatacak!

Faiz dışı giderler ise 229 milyar 912 milyon lira iken faiz ödemeleri  21 milyar 658 milyon lira olarak gerçekleşti. Faiz dışı denge ise 121 milyar 300 milyon TL fazla verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön