28 / 03 / 2024

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk geçer dün gece doların 18,76 TL seviyesine kadar yükselmesinden sonra dolarda kıyametin kopacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer: ''İhracat azalıyor, ithalat artıyor. Bu da büyük bir dış ticaret açığına neden oluyor. 50 milyar dolar kapatmak için dövizi yükseltmek gerekli.

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Bunu da geçen yıl yaptılar. Bu sene de bunu daha agresif bir şekilde yapacaklar. Bu da bizi 110 ila 120 milyar dolar dış  ticaret açığına götürür.

Türkiye'den para kaçışı da var. Kredi notlarımız patır patır düşürür. Ekonomik krizden ekonomik krize  koşarsınız. Merkez bankasının faiz indirmesinin nedeni buydu.'' dedi.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön