25 / 04 / 2024

Dolarda 2 ay sonra kıyamet! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolarda 2 ay sonra kıyamet! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolar ve altın piyasaları vatandaşlar tarafından büyük bir merak ile takip edilirken, analistler; doların 2 ay sonra geleceği rakamı paylaştı. Peki, dolar 2 ay sonra ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...



DOLAR 20 YILIN REKORUNU KIRDI!

Amerika Merkez Bankası daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararlarından sonra dolarda yükseliş başladı. Merakla beklenen kararların ardından sonra dolar kuru taş üstünde taş bırakmadı.  Dolar endeksi 20 sene aradan sonra ilk defa rekor seviyeyeye ulaştı.

Açıklanan resmi rakamlar eşliğinde, dolar kuru bu hafta içinde rekor seviyelere ulaştı. İlk hamlesini ABD Merkez Bankasının merakla beklenen faiz kararının ardından yaparak artışa geçti ardından ise geçtiğimiz perşembe günü açıklanan TCMB faiz kararından sonra dolar 20 sene aradan sonra tarihi rekoruna erişti. 

Dolar kuru ABD Merkez Bankası kararından sonra 18,38 TL seviyesi ile ilk atağını gerçekleştirdi ve söz konusu bu seviye ilk defa 20 Aralık 2021 tarihinde görülmüştü. Dolar kuru için asıl rekor 18,40 TL seviyesi TCMB faiz kararınından sonra kaydedildi.

Dolar endeki de 20 yıl sonra ilk defa 112 seviyesini gördü. Dolar euro karşısında güç kazandı ve euro dolar paritesi 0,96 seviyesine kadar indi.

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!        
Tarihin en büyük krizi yaşanıyor! Dolar fırladı, sterlin çöktü...
Altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağı açıklandı! Herkes bu habere odaklandı

Geri Dön