24 / 04 / 2024

Dolarda böylesi görülmedi! İslam Memiş açıkladı gören bir daha dönüp baktı! Bu rakamlar doları olanları şaşkına çevirdi!

Dolarda böylesi görülmedi! İslam Memiş açıkladı gören bir daha dönüp baktı! Bu rakamlar doları olanları şaşkına çevirdi!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurundaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten son dakika dolar yorumu geldi. İşte detaylar...



İslam Memiş, karşımızda pazartesi günü geniş bant aralığında dalgalanan bir kur olduğunu söyleyerek, dolar/TL kurunun 16,07’ye kadar gerilediğini dile getirdi. Gram altının 950 lirayı gördüğünü kaydeden İslam Memiş, gün içinde yeniden toparlanarak dün de direnç seviyelerini zorladığını söyledi.

Dolarda böylesi görülmedi! İslam Memiş açıkladı gören bir daha dönüp baktı! Bu rakamlar doları olanları şaşkına çevirdi!

"Dolar/TL kuru için gün içerisinde 16,56 – 16,76 aralığını takip edeceğim. Geniş bant aralıkları yeniden gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda yükselişlerin daha sınırlı ve dar bant aralığında olduğunu görüyorduk." diyen Piyasa Kahini İslam Memiş, bu hafta geniş bant aralıklarına hazırlıklı olmak gerektiğini kaydetti. Özellikle makas aralıklarına dikkat etmek gerektiğini dile getiren İslam Memiş, her sert geri çekilmeden sonra bankaların makas aralıklarının ciddi anlamda açık olduğunu gözlemlediklerini dile getirerek, bu durumun Kapalıçarşı piyasasında da aynı şekilde olduğunu söyledi. "Bu sebeple alım yapmak için dibi aramamak lazım. Dibi benim dedem de bulamadı. Örnek verelim, 17 üzerinden satış yapmış, karşısında 16.65, 16.75 var, yine de tatmin olmayan arkadaşlar var." diyen İslam Memiş, nefsi iradesinin önüne geçmiş arkadaşların olduğunu ve makas aralıklarını özellikle vurgulamak istediğini söyleyerek, "Ekranda gördüğünüz fiyatlar dolar satın almak istediğinizde geçerli değildir” dedi.

Altın 2 ay sonra bu rakamı görecek! Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakamlara bakın!

Piyasada dolar ve altının ateşini yükselten resesyon korkusu! Merkez Bankaları peşe peşe açıklayacak

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolarda son dakika 29 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön