25 / 04 / 2024

Dolarda son dakika: 25 Mart 2022 dolar kuru kaç TL?

Dolarda son dakika: 25 Mart 2022 dolar kuru kaç TL?

Vatandaşlar tarafından doların güncel kuru merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler bugün dolar kaç TL oldu? sorusunun cevabını araştırıyor. Peki bugün dolar/TL kaç lira oldu?



Dolar almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar sabahın erken saatlerinden itibaren itibaren doları takibe aldı.Güne 14,87 liradan başlayan dolar kuru akşam kapanışta kaç lira olduğu merak ediliyor.Peki dolar kuru bugün kaç TL oldu? İşte 25 Mart 2022 son dakika dolar kuru...

Dolarda son dakika: 25 Mart 2022 dolar kuru kaç TL?

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim döviz piyasasına yansımaya devam ediyor. Güne yükselişle başlayan dolar dün, NATO sekreteri Stoltenberg'in Ukrayna'ya desteklerini artıracaklarını söylemesi ile gerginlik arttı. Gerilimin devam etmesi dolar kurunun yükselterek 15 lira sınırına taşıdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön