25 / 04 / 2024

Dolarda tehlike çanları! Selçuk Geçer'den tansiyon çıkartan tahmin

Dolarda tehlike çanları! Selçuk Geçer'den tansiyon çıkartan tahmin

Yaptığı her tahminle dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından korkutan bir değerlendirmede bulundu. Dolar kuru hakkında ciddi uyarılarda bulunan Geçer, kur krizine vurgu yaptı. İşte detaylar...



Dolar kuru hızla yükselişine devam ederken, yatırımcı elinde tuttuğu dövizler için uygun al-sat tarihi araştırıyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer ise, Twitter hesabından kriz uyarısında bulundu.

Dünya çapında kendisini hissettiren ekonomik kriz nedeniyle dünya genelince Merkez Bankaları ülkelerine ait para birimlerinin değerini koruyabilmek adına faiz artırımına giderken Selçuk Geçer'den 'kriz kapıda' uyarısı geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu noktada faiz indirimine giderken ABD merkez bankası enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı geldi.

ABD merkez bankası tarafından açıklanan enflasyon oranlarının ardından ekonomistler ileriye dönük tahmin ve düşüncelerini yöneltmeye devam ederken özellikle de yatırımcılar konuyla ilgili tüm detayları yakından takip ediyor. Sosyal medya hesabından 'kriz' uyarısında bulunan Selçuk Geçer'in paylaşımı merak edildi. Altın, dolar noktasında önümüzdeki günlerde yaşanacak değişim tahmin edilmeye devam ederken Selçuk Gezer neler söyledi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön