19 / 04 / 2024

Dolarda tehlike çanları! Selçuk Geçer'den tansiyon çıkartan tahmin

Dolarda tehlike çanları! Selçuk Geçer'den tansiyon çıkartan tahmin

Yaptığı her tahminle dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından korkutan bir değerlendirmede bulundu. Dolar kuru hakkında ciddi uyarılarda bulunan Geçer, kur krizine vurgu yaptı. İşte detaylar...



Dolar/TL kuru 14 Ekim 2022 Cuma günü milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar alış fiyatı 18,66 TL, satış fiyatı 18,68 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 113 dolar bandında değerleniyor.

Yurt içi ve yurt dışı piyasaların heyecanla beklediği ABD enflasyon rakamları dün belli oldu.  ABD enflasyonu aylık yüzde 0,4 , yıllık yüzde 8,2 oldu.  Beklenti ise aylık yüzde 0,2 artarak yıllık enflasyonun yüzde 8,1 olması yönündeydi. Beklentilerin çok üzerinde gelen enflasyon rakamları doların yükselişini hızlandırdı. Dolar veriler öncesinde 18,58 TL seviyesinden işlem görürken bugün 10 kuruş yükselerek 18,66 TL seviyesine yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön