19 / 04 / 2024

Dolardan yeni haftaya rekor giriş!

Dolardan yeni haftaya rekor giriş!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başladı ve 9,27 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar /TL  geçen hafta üst üste yükselişler sergileyerek zirveye ulaşarak cuma gününü 9,2574 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayarak  9,2954 ile zirveyi gördü. Şu dakikalarda 9,27 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,72 liradan,  sterlin/TL de 12,72 liradan satışa sunuluyor.

Dolardan yeni haftaya rekor giriş!

Dolar endeksi yüzde 0,2 artışla 94,1'de yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.1580'de işlem görüyor.

Analistler, bugün yurt içindeki konut fiyat endeksi ve yurt dışında ABD'deki sanayi üretimi ve kapasite kullanım verileriyle birlikte ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının takip edileceğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bu hafta Perşembe günü yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısının yatırımcıların odak noktasında olduğunu belirten analistler, dünya genelinde yoğun veri akışının izleneceğini söyledi.

Dolar/TL zirveyi gördü!

Dolar/TL zirvede!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön