19 / 04 / 2024

Doları şimdi bir kenara bırakın! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor! Euro kurunda son dakika gelişmesi...

Doları şimdi bir kenara bırakın! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor! Euro kurunda son dakika gelişmesi...

Uluslararası piyasalarda bugün döviz kurları yakından takip ediliyor. Döviz kurları haftayı artışla kapattı. Herkes dolara odaklanırken euro da yükselmeye devam ediyor. Doları şimdi bir kenara bırakın ve euroya bakın! İşte euro kurunda son dakika gelişmesi...



DOLARI BİR KENARA BIRAKIN! EURO KURUNDA SON DAKİKA

Euro kuru haftayı dün artışla kapattı. Dün euro alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL seviyesinde işlem gördü.

Bugün şu sıralar euro alış fiyatı 17,43 TL, satış fiyatı 17,51 TL seviyesinde işlem görüyor.  Dolar/TL ise 2 Temmuz 2022 sabahına yüzde 0,52 artışla başladı. Dolar/TL alış fiyatı 16,72 TL, satış fiyatı bugün 16,79 TL seviyesinde işlem görüyor.

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!

Euronun yönünü belirleyecek olan kritik gelişme! Sayılı saatler kala euro kurunda son dakika gelişmesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön