18 / 04 / 2024

Doların patlayacağı tarih yüzde yüz belli! Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Canınınız yanacak

Doların patlayacağı tarih yüzde yüz belli! Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Canınınız yanacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için son dakika açıklaması geldi. Doların patlayacağı tarihin yüzde yüz belli olduğunu söyleyen Geçer, yatırımcıları uyardı.



DOLARIN PATLACAYACAĞI TARİH YÜZDE YÜZ BELLİ

Bugün TÜİK tarafından açıklanan dış ticaret verilerine ilişkin açıklamalar yapan Geçer, ''yüzde yüz dolar patlaması yaşanacak ve buna hazır olun'' diyerek uyarılarda bulundu. 

 Doların patlayacağı tarih yüzde yüz belli! Selçuk Geçer den yürekleri ağza getiren açıklama! Canınınız yanacak

Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu. Geçer bugün açıklanan dış ticaret verilerine değinerek, doların patlaaycağı tarihi açıkladı.

Geçer; Temmuz ayı itibari ile 1.7 milyar dolara geldi dış ticaret. Geçen aydan bu yana yüzde 147'lik bir artış var. Faizler indirildikçe enflasyon düşecekti olmadı. Şimdi doları düşürerek ihracatı artırmaya çalışıyorlar. Onunda olması mümkün değil. İthalat ile ihracat arasındaki makas her geçen gün artıyor." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön