19 / 04 / 2024

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşlara dolar ile seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç lira olacağını paylaştı.



Tartışmalı olarak en önemli yatırım araçlarından biri olan dolar kafa karışıklığına neden olmaya devam ediyor. Uzun süredir 18 lira bandını izleyen ve akıbeti oldukça ilginç olan dolar için ekonomist ve uzmanlardan açıklamalar yağıyor.

Dolar 18.6110 liradan, euro 19.32 liradan açıldı.

İstanbul Kapalıçarşı'da 18.60 liradan alınan dolar 18.61 liradan, euro 19.32 liradan kapattı.

Dolar Aralık ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

SELÇUK GEÇER'DEN FLAŞ FLAŞ AÇIKLAMA!

Son zamanların en ünlü ekonomistlerinden biri olarak bilinen Selçuk Geçer, dolar adına birçok konuşma yaptı.

Ekonomist Selçuk Geçer, zaman zaman resmi Youtube kanalında yayın yaparak emtia tahminlerini paylaşıyor ve insanlara dolar üzerinden sesleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön