19 / 04 / 2024

Dolarla alış yapan vatandaşlara hayati uyarı! Haziran bile çok geç olabilir

Dolarla alış yapan vatandaşlara hayati uyarı! Haziran bile çok geç olabilir

Dolardaki yükselme devam ederken, doların yukarı mı aşağı mı doğru hareket edeceğini düşünüyor. Fakat analistler, "Dolarla mal alan vatandaşlar hemen alsın, Haziran geç olabilir" diyor.



Dolardaki tarihi yükseliş sürerken, ticaret yapan vatandaşlar da doların nasıl bir seyir izleyeceğini çok merak ediyor. Analistlerden ise dolarla alım yapan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.

ŞİMDİ SIRADA 16 SEVİYESİ VAR

Dolar, geçtiğimiz haftayı 14. 94 TL seviyesinden kapattı. Bu hafta başından itibaren de hızla 15.90 seviyelerine geldi. Doların şimdi zorlayacağı yer ise 16 TL direnç seviyeleri.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön