24 / 04 / 2024

Dolar/TL yeni haftaya düşüşle başladı!

Dolar/TL yeni haftaya düşüşle başladı!

Türkiye ekonomisinin 2020 yılı son çeyrek büyüme verisinin açıklanacağı yeni haftanın ilk gününde dolar/TL, 7.40'ın altında değerleniyor.



Geçen hafta yüzde 8 civarı değerlenerek 7.4854'e kadar yükselen dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününde 7.39-7.40 bandında hareket ediyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, geçen haftanın son 2 gününde 9.10 seviyesine kadar tırmanan euro/TL ise hafta başında 8.93'e çekildi. 

Dolar/TL yeni haftaya düşüşle başladı!

Piyasalar ayın ilk gününü Türkiye'de önemli bir veriyle karşılayacak. 2020 yılı ve 4.çeyrek döneme ilişkin GSYH verileri açıklanacak. Piyasalarda 2020 yılının 4. çeyreği için GSYH tahmini yüzde 7, 2020 yılı için ise yüzde 2,25 büyüme yönünde oluştu.

Doları ve altını olanlar dikkat! Şaşırtan uyarı!

Dolar/TL haftanın son gününde ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön