27 / 04 / 2024

Dolar/TL yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar/TL yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Milyonlarca yatırımcının ve dolar almak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği dolar/TL, haftanın yeni işlem gününe yükselişle başlayarak 13,61 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatıırmcıların gözü dolar fiyatlarında. Dolar, dün düşüş eğiliminde hareket ederek günü 13,49 liradan kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın yeni işlem gününe değer kazancıyla başladı ve ardından 13,6120 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 15,3650'den, sterlin/TL  18,0230'dan satışa sunuluyor.

Dolar/TL yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar endeksi şu anda bir önceki kapanışa göre yüzde 0,2 düşüşle 96,2'de sabitlenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 artışla 1,1290 seviyesinde.

Analistler, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ortaya çıkan Omicron varyantına ilişkin endişelerin azalmasıyla küresel bazda risk algısının düştüğünü bildirdi.

Dolar/TL yükselmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile ABD'de açık iş sayısına ilişkin verilerin bugün takip edileceğini kaydeden analistler, Kovid-19 salgınına ilişkin haber akışının da odakta olduğunu belirttiler. 

Dolar/TL 13,69 seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön