29 / 03 / 2024

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...



TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Döşemealtı Belediyesine ait, Antalya İli Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi 8735 ada 5 nolu (101.323,53 m2) yüzölçümlü (Turizm alanı) arsa niteliğindeki, taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereğince Kapalı teklif usulü ile belirtilen tarihte Belediye toplantı Salonunda toplanacak komisyon tarafından SATIŞ ihalesi yapılacaktır. İhalenin Muhammen Satış bedeli 95.000.000,00 TL olup, Geçici Teminatı 8.000.000,00 TL'dir.
İhale Tarihi 28 Nisan 2022 günü Saat: 15:00’dur.
1- İhaleye girecekler ihale saatinden önce Banka Teminat Mektubu (Süresiz olacak) veya geçici teminat miktarını Belediyemiz veznesine yatırmış olması ve ihaleye girecek şahsın şahsen veya vekâleten katılması gerekmektedir.
2- İhaleye İştirak etmek isteyenler;
a) Taşınmazın yukarıda belirtilen geçici teminatı Belediye veznesine yatırılacaktır.
b) Özel kişilerin; Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İkametgâh senedi (yerleşim yeri belgesi),
c) Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; güncel tasdikli yetki belgesini, imza sirkülerini, tüzel kişiliğe ait güncel alınmış ticaret ve sanayi odası belgesini, imza sirküleri
ç) Vekâleten ihaleye gireceklerin güncel noter tasdikli vekâletname örneğini ve imza sirkülerini ihale saatine kadar Belediye İhale Birimine vermeleri zorunludur.
d) Ortak olarak ihaleye katılmak isteyenlerin Noterden yaptıracakları ortaklık sözleşmesi, ikamet belgesi ile kimliklerini getirmeleri ayrıca ortakların tümünün şartnameyi imzalamaları
zorunludur.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL ye!

3- Posta ile yapılacak müracaatlardan doğacak gecikmeden dolayı itiraz kabul olunmaz.
4- Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
5- İhaleye Katılacakların ihale günü olumsuzluk yaşamaması adına en az bir gün önceden evraklarını Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Kontrol ettirmeleri ve İhale Şartnamesini incelemeleri gerekmektedir.
6- Kapalı teklif için Katılımcıların Teklif mektubunu içeren iç zarf ile teklifi veren tarafından imzalanmış şartname ve istenen diğer belgeler ile birlikte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre hazırlayacakları kapalı zarflarını ihale tarih ve saatine kadar Belediye İhale Servisine vermeleri zorunludur.
7- Taşınmaz üzerinde ihaleye çıkartılma tarihi itibariyle Antalya Muratpaşa SGK’nun Kamu Hacizleri ile Antalya Genel İcra Dairesinin hacizleri vardır, alıcı tarafından ödeme yapılmasına müteakip tapu devri yapılacak, gelebilecek benzeri haciz, beyan ve şerhler tapu devrinden sonra kaldırılacaktır. Kaldırılamaz ise ihale iptal edilecektir. Diğer hususlar ihale şartnamesindedir.
8- İhale şartnamesi İhale Biriminde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir.
İrtibat: 0242 421 30 53 (1230-1251 veya 1244 dahili)
İlan olunur.

 

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

TOKİ, Gaziantep'te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...


Geri Dön