28 / 03 / 2024

Düğün yapıp ve yatırım yapacaklar dikkat! Altın hızlı düştü yeniden yükseleceği tarih gelmeden...

Düğün yapıp ve yatırım yapacaklar dikkat! Altın hızlı düştü yeniden yükseleceği tarih gelmeden...

Bahar ayları düğün sezonu hızlandı. Oğlunu kızını evlendirecekler ve yatıırm yapmayı düşünenlerin merakla beklediği altında büyük düşüş haberi geldi. İşte çeyrek ve gram altında oluşan son fiyatlar...



Altın fiyatları düğün yapmak isteyenlere gerçekten düğün ettirecek! Altın fiyatlarında 28 Mart Pazartesi günü itibarıylailginç gelişmelr yaşandı. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 920 bin liraya kadar geriledi. Altın piyasasında, en düşük 920 bin 350 lira, en yüksek 927 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,9 azalarak 920 bin liradan tamamladı. Altın piyaasında bir günde işlem gören altın miktarı 1 ton 111 bin 34 kilogram olurken toplam hacim de 1 milyar 24 milyon 244 bin 594,64 lira şeklinde gerçekleşti.  Piyasada çeyrek altın bin 510 lira, Cumhuriyet altını da 6 bin 170 liradan satıldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön