18 / 04 / 2024

çeyrek altın kaç lira oldu

çeyrek altın kaç lira oldu

Altın fiyatları 19 Temmuz 2022 Salı günü ne oldu, gram altın kaç liradan satılıyor, altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı, çeyrek altın almak için doğru zaman mı yoksa eldeki altını satıp başka bir yatırım aracına mı geçmek gerekiyor. İşte uzmanların tavsiyeleri ve görüşleri...

Altın satacaklara tarihi yükseliş uyarısı: Para etmiyor yükselmiyor diyenler bu tarihte zengin olacak

Altın fiyatları doların yüksek seyretmesinden ötürü beklediği çıkışı yakalayamamış gözükse de uzmanlar uyarıyor. 'Sabır acıdır meyvesi tatlıdır altın yükselmiyor para etmiyor diyorsanız bekleyin bu tarihte zengin olacaksınız' İşte altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

Altın fiyatlarında rekor beklentisi boşa çıktı! Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi

Altın fiyatlarının yaz ortasında rekor kırmasına yönelik beklentiler boşa çıktı. Düğün sezonunun da açılmasıyla gram altının 1450 liraya kadar çıkacağı hesaplanıyordu ancak altında rakamlar artmak yerine düştü. Peki altının yönü önümüzdeki günlerde ne olacak? İşte detaylar

Çeyrek ve gram fiyatlarında korkulan oldu! Kuyumcular mecbur kaldı artık yapılmıyor

Çeyrek ve gram altın fiyatları artmaya devam ediyor. Piyasada vatandaşın ekonomik risk algısı nedeniyle altına olan ilgisi de hayli yüksek. Gram altın 985 lira olurken çeyrek altının fiyatı bin 609 lirayı gördü. Altındaki hareketlilik sonrası kuyumcular satışları durdurdu!

Çeyrek altın fiyatları dolara inat yükseldi! Altında yeni rokorun kırılacağı tarihi uzmanlar açıkladı

ABD Merkez Bankası FED'in doların gücünü artıran fazi hamlesinen sonra dolardaki yükselişin hızı kesildi. Yatırımcı dolar her ne kadar değer kazansa da her zamanki göz ağrısı altından vazgeçmiyor. Altın fiyatları son günlerde dolara inat yükselmeye deva ediyor.

Düğün yapıp ve yatırım yapacaklar dikkat! Altın hızlı düştü yeniden yükseleceği tarih gelmeden...

Bahar ayları düğün sezonu hızlandı. Oğlunu kızını evlendirecekler ve yatıırm yapmayı düşünenlerin merakla beklediği altında büyük düşüş haberi geldi. İşte çeyrek ve gram altında oluşan son fiyatlar...

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

çeyrek altın kaç lira oldu Haberi

çeyrek altın kaç lira oldu

Altın fiyatları, yüksek döviz kuru ve artan enflasyon/resesyon beklentileri nedeniyle dalgalı bir seyir izliyor. Altında 980 lirayla 990 lira arasında iniş ve çıkışlar yaşanıyor. Uzmanlar küresel riskin arttığı dönemde altın fiyatlarında olşabilecek yalancı bahar fiyatları karşısında temkinli olunması gerektiğine işaret ediyor.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 979 bin liraya kadar düştü.

Altın piyasasında, en düşük 961 bin lira, en yüksek 980 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,7 azalarak 979 bin liradan işlem görerek kapattı.

KMKTP'de, altında gerçekleşen toplam işlem hacmi 2 milyar 975 milyon 203 bin 703,16 lira, işlem miktarı ise 3.090,83 kilogram oldu. Tüm metallerdeki toplam işlem hacmi de 3 milyar 77 milyon 382 bin 567,22 lira düzeyinde oldu.

Kapalıçarşı da ise altın...