20 / 04 / 2024

Dumankaya Adres 39 bin TL'den satışta!

Dumankaya Adres 39 bin TL'den satışta!

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da inşa ettiği Adres'in 2. etabındaki daireler 39 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Dumankaya'nın İnşaat Sektörüne Cesaret Veren Projesi "Adres" iki günde 1300 talep topladı


Yoğun ilgi neticesinde kısa bir sürede tamamlanan satışların ardından Adres'i büyütme kararı alan Dumankaya, yeni daireleri 39 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Dumankaya İnşaat, Aralık 2008'de lansmanını gerçekleştirdiği ve çok kısa bir sürede satışlarını tamamladığı Adres projesini büyütüyor. Projeye gösterilen yoğun ilgi sebebiyle projeyi büyütme kararı alan Dumankaya, 4 Mart Çarşamba günü (bugün) düzenlenen bir toplantı ile projenin son halini tanıttı. Adres'te yeni 280 daire ile projedeki konut sayısı 560 adede çıkıyor. Adres projesinde konut fiyatları 39 bin TL'den başlıyor 97 bin TL'ye yükseliyor. 36 metrekare büyüklüğündeki studyo daireler 39 bin TL, 48-49 metrekarelik 1+1'ler 61 bin TL ile 67 bin TL, 77-78 metrekarelik 2+1'ler ise 95 bin TL ile 97 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor.

Adres'te daireler için istenilen minimum peşinat yüzde 50 olarak belirlendi. Finansbank ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde 12 aya kadar yüzde 1.09, 72 aya kadar yüzde 1.57 faiz oranıyla vade imkanı sağlanıyor.


Toplantıya katılan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya; "Adres projesi, konut alımlarının büyük ölçüde gerilediği bir dönemde satışa çıkmış, gördüğü inanılmaz ilgiyle hem bize hem de sektöre ilham kaynağı olmuş ve cesaret vermiş çok özel bir proje. 46 yıllık Dumankaya markasına duyulan güven ve doğru zamanda doğru projeler geliştirmemizin sonucunda Adres projesi çok büyük bir ilgi gördü ve çok kısa bir sürede sadece ön satışlar ile projedeki konutlar tükendi. Bu yoğun talebi karşılamak adına Adres projesini büyütme kararı aldık ve çalışmalarımızı hızlandırarak ilk iki bloğun hemen yanında yer alan arazimize 280 konutluk iki blok daha ekleyerek toplam konut sayısını 560 adede yükselttik" dedi.


Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise "Konut her dönemde yatırım değeri taşıyan bir enstrüman, doğru ve zamanında yapılan projeler yatırımcıyı her koşulda harekete geçirecektir. Alımların neredeyse durma noktasına geldiği 2008'in son aylarında Adres projesiyle yatırımcıyı tekrardan harekete geçirerek bu görüşü doğruladığımızı düşünüyoruz. Şimdi ise Adres projesini büyüterek ve yine Adres gibi piyasa şartlarına göre şekillendirilmiş, gerçekten uygun fiyatlı, ödeme kolaylığı sunan yeni projelerle yakaladığımız bu harekete ivme kazandıracağız" dedi.


Uğur Dumankaya, "Adres projesi de daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerde olduğu gibi ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran nitelikli projeler üretme felsefesiyle geliştirildi. Trend projemiz 2005 Kasım ayında satışa çıktı, ilk alanlar yüzde 115 kazandı. Konsept projesinde de 2007 Nisan ayında alanlar yüzde 75 kazandı. Adres'in de yatırımcısına ciddi getiri sağlayacağını düşündüklerini" belirtti.


Tuzla Aydınlı'daki Adres projesi, 560 konuttan oluşuyor. Proje, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres'te dairelerin satışları 39.000 TL'den başlıyor. Adres'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres'te geniş lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.


2009 Dumankaya için kriz değil proje yılı olacak ve 5 yeni proje geliştirilecek.


Dumankaya 2009 içerisinde yeni "Adres", Ataşehir'de "Flex", Göztepe'de "Dumankaya İkon", Aydınlı'da "Yeni Akdeniz Evleri" ve "Villa Gizli Bahçe" projeleriyle sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı sürdürüyor. Adres projesinden sonra lanse edilecek Ataşehir'deki Flex projesi ile Dumankaya sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor. Flex, Ataşehir'de 15 katlı stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşuyor. Projenin metrekareleri 39 metrekarelik stüdyo daireler ile 62 metrekarelik 1+1 daireler arasında değişiyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

0216 393 08 86

Geri Dön