19 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Panorama'da 65 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Panorama'da 65 bin TL'ye!

Dumankaya,   İstanbul 'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı 'daki yeni projesi Adres Panorama ile büyümeye devam ediyor. Tanıtımı yapılan projede konutların fiyatları 65 bin TL'den başlıyor



Dumankaya,   İstanbul 'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı 'daki yeni projesi “Adres Panorama ” ile büyümeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Dumankaya, Gizli Bahçesi haline gelen bölgede ise 3 yeni projeye daha imzasını atacak.


11.05.2011, İstanbul –   Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Panorama ve Gizli Bahçe 'de ki 3 yeni projesini 11 Mayıs 2011 çarşamba günü Sait Halim Paşa Yalısı 'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker 'in 2011 'de teslimi gerçekleştirilen projeler hakkında yaptığı sunumun adından Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Adres Panorama projesini ve Gizli Bahçe Bölgesinde hayata geçirecekleri 3 yeni projeyi anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Panorama 'nın Tuzla Aydınlı 'da çok iyi bir konumda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, diğer 3 projenin ise geliştirdikleri yaşam alanları ile artık Dumankaya 'nın arka bahçesi haline gelen Gizli Bahçe bölgesinde yer alacağını   ve yatırımcılara önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip olduğunu söylediler.

Tuzla Aydınlı 'da yepyeni bir adres; “Adres Panorama ”

Anadolu Yakası 'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı 'da yer alan Adres projelerine bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili “ Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. Tuzla – Aydınlı bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan Adres projelerimize bir yenisini eklemek bizler için gurur verici. Bugüne kadar toplam 1.519 konuttan oluşan Adres projelerimiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Bu projeler 2.5 yıl içinde yatırımcısına %70 'e varan oranlarda getiri sağladı ” dedi.

Uğur Dumankaya ise, “Adres Panorama projemiz Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri 'ne çok yakın bir konumdadır. Aynı zamanda  TOKİ  'nin “Kentsel Dönüşüm Projesi ” kapsamında inşaatı devam eden 5.000 konutluk Aydınlı projesinin yanında yer almaktadır. Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20.000 kişinin oturmasını öngörüyoruz. Konumu itibariyle çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak ” dedi.

Optimum zevkle döşenmiş, optimum kullanım alanları sunan Adres Panorama

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Adres Panorama projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador proje ile ilgili “ Anadolu Yakası 'nın önemli merkezlerinden biri haline gelen Tuzla-Aydınlı 'da gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçiriyoruz. Bu projemizdeki dairelerde akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları oluşturulmuştur. Ayrıca bu dairelerimiz optimum zevkle standart dekorasyona sahip şekilde teslimleri gerçekleştirilecektir.

Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşacaktır. 52-56 m2 1+1 ve 80-85m2 seçenekler sunan 2+1 dairelerden oluşan proje, konumu itibariyle yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunacak. Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulacak olan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatılara ek olarak yaklaşık 300 m2 den oluşan sosyal tesis binası da yer alacak. Adres Club altında hizmet verecek olan binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan faydalanabilecekler. Tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan Adres Panorama müşterilerimize gerek güvenlik sistemleri gerek sahip olduğu otopark alanları ile güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat edecek.
Tuzla-Aydınlı 'da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı 'na 4 km mesafede yer alması ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 km mesafede bulunan Adres Panorama projesi sahil yoluna 5 km ve Türkiye 'nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen 'e 8 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta.  Marmaray  ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı 'ya ulaşması bekleniyor. Bunlara ek olarak, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM 'ler ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi bulunmaktadır. Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi gibi önemli tesislerin yakınında bulunmasıyla da Adres Panorama önemli bir yatırım fırsatı sunuyor ” dedi.
Dumankaya 'nın Gizli Bahçe 'si Büyümeye Devam Ediyor
Sunumunda ayrıca 2011 yılı içinde Dumankaya 'nın hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Ufuk Kayador “Lansmanını gerçekleştirmekte olduğumuz Adres Panorama projesi haricinde aynı anda Gizli Bahçe Bölgesinde 3 yeni projeye daha hayat vereceğiz. Böylelikle bizim yani Dumankaya 'nın projeleri ile canlanan Gizli Bahçe bölgemiz büyümeye ve yatırımcılara daha cazip fırsat sunmaya devam edecek. Bunun yanısıra 2011 yılı Dumankaya 'nın yılı olacak. Haziran ayında Esenyurt'ta, Ekim ayında ise Maltepe ve Halkalı'da başlayacağımız projelerin lansmanını gerçekleştireceğiz ” dedi.
Konu hakkında konuşan Ali Dumankaya ise “ Bizler için Gizli Bahçe 'nin önemi çok büyük. Orada yer alan projelerimize yenilerini ekleyerek var olan projelerimizin ve Gizli Bahçe bölgesinin değerini arttırmak istiyoruz. Dumankaya olarak misyonumuz müşterilerimize içinde mutlulukla yaşayacakları kaliteli, sağlam, güvenilir ve keyifli yaşam alanları geliştirmektir. Bu doğrultu da çok çalışıyoruz. 2011 yılında 1.3 milyar TL 'lik yatırım ile 5.000 konut gerçekleştireceğiz ” dedi.
Zamanından önce teslimin ve sağladığımız müşteri memnuniyetinin gururunu yaşıyoruz
Toplantıda açılış sunumunu gerçekleştiren Berrin Loker 2011 yılında teslimi gerçekleşen projeler hakkında “Bizler Dumankaya olarak çok çalışıyoruz, çalışıyoruz ki müşterilerimize sunduğumuz hizmet ile Dumankaya markasının değerine değer katalım. Bunun için hedeflenen zamanda ve hatta öncesinde projelerimizin teslimlerini gerçekleştiriyoruz. 2011 yılının geride bıraktığımız ilk 4 ayı teslimler ve kutlamalar ile daha renkli bir hal aldı. Dumankaya Vizyon, Minimal ve Flex Ataşehir projelerimizin teslimlerini büyük bir başarı ile gerçekleştirdik ” dedi. Ayrıca satış ve teslim öncesi gibi teslim sonrası hizmetlerin de Dumankaya için çok önemli olduğunu belirten Loker “Herzaman müşterilerimizi dinliyor, onların ihtiyaçlarına cevap verecek, gündelik hayatlarını kolaylaştıracak ve hatta onlara avantajlı fırsat sunan hizmetler üretiyoruz ” dedi.
Konuyla ilgili konuşan Uğur Dumankaya ise “ Dumankaya Pusula yani müşteri hizmetleri için oluşturduğumuz servis bizim için önem taşıyor. çünkü biz sadece konut üretmiyor, insanların içinde keyifle yaşamlarını sürdürecekleri alanlar geliştiriyoruz. Dumankaya markasını tercih eden müşterilerimizin ise en özel hizmetlere layık olduğuna inanıyoruz. Bunun için sadece satış öncesi değil, satış sonrası da sunduğumuz hizmetler ve ayrıcalıklar için hem müşterilerimize, hem projelerimize hem de Dumankaya markamıza değer katıyoruz ” dedi.
Lansmanda tanıtılan Dumankaya Adres Panorama 'nın 52 ile 56 metrekare arasında değişen 1+1 konutların fiyatları 65 bin TL ile 80 bin TL arasında değişiyor. 80 ile 85 metrekare arasında değişen 2+1 'lerin fiyatları ise 99 bin TL ile 120 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

DUMANKAYA İNşžAAT

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘ 'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ' ' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Kuruluşundan bu yana pek çok konut, iş merkezi, okul, sanayi tesisi ve alt yapı taahhüt işlerini başarıyla, zamanında ve eksiksiz gerçekleştiren Dumankaya İnşaat, sahip olduğu sorumluluk anlayışından hareketle seçkin projelere imza atmış ve güvenli yaşam ve hizmet alanları meydana getirmiştir.

Dumankaya, yarım asra yaklaşan geçmişinden aldığı bilgi ve deneyimi, güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımla birleştirerek sürekli olarak Türkiye 'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketleri arasındaki yerini korumayı hedeflemektedir.

Ulaşılabilir Fiyatlar, Kazandıran Projeler
Dumankaya Grubu kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla nitelikli ve özgün projeler üretirken bunları kendi kategorilerinde ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Uygun ödeme planlarıyla yuva sahibi olmak isteyenlere önemli avantajlar sağlayan Dumankaya 'nın son yıllarda başlattığı ya da yapımı devam eden projeleri daha tamamlanmadan değerlerini katlamıştır.

Son iki yılda Adres 1, 2, 3 ve Botanik projelerine ek olarak hedeflenen tarihten 2 ay önce teslimi gerçekleşen Flex, altın, dolar, bono vs. gibi alternatif yatırım araçlarına göre çok daha fazla kazandırmıştır.


Geri Dön