18 / 05 / 2024

Duyanlar duymayanlara söylesin! Mopaş'ta Siyah çaya dev indirim! Elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor

Duyanlar duymayanlara söylesin! Mopaş'ta Siyah çaya dev indirim! Elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor

 Ekonominin artış gösterdiği şu günlerde, marketlerin tasarruf ettiren ürünleri kapış kapış gidiyor. Bu marketlerden biri de MOPAŞ. Siyah çaya yapmış olduğu dev indirim halk tarafından büyük rağbet gördü. 



 MOPAŞ (Modern Pazarlama ve Sanayi A.Ş.) Türkiye'de bir perakende şirketidir. MOPAŞ, market zinciri şeklinde hizmet vermektedir ve Türkiye'nin birçok bölgesinde mağazaları bulunmaktadır.  MOPAŞ, yerel ürünleri, meyve ve sebzeleri, et ve süt ürünlerini, yiyecek ve içecekleri, temizlik malzemelerini, ev eşyalarını ve kozmetik ürünlerini sunmaktadır.

Ekonomik kriz en çok gıda ürünlerini vurdu. Ücretleri yüzde 100'den fazla yükselen gıda ürünlerine vatandaşın erişim zorlaştı. Eskiden en ucuz ürünlerden kabul edilen siyah çayın ederi yükseldi.

Ülkemizde çok sık tüketilen siyah çayın fiyatındaki artış geniş kitleleri yakından ilgilendiriyor. Yaşanan zamlar sonrası yeni yılın ilk indirimi geldi.

 Duyanlar duymayanlara söylesin! Mopaş ta Siyah çaya dev indirim! Elinizi çabuk tutun kapış kapış gidiyor

ÇAY FİYATINDA BÜYÜK İNDİRİM

MOPAŞ market, Doğuş Çay Tiryaki 750 gramlık siyah çay paketini kısa süreliğine 62,95 TL'ye indirdi.

Piyasaya oranla oldukça uygun kabul edilen fiyattan satılan çay paketi yoğun talep gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön