25 / 04 / 2024

E-Tuğra Kayseri’de e-dönüşüm sürecini hızlandıracak!

E-Tuğra Kayseri’de e-dönüşüm sürecini hızlandıracak!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.



Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı (ESHS) E-Tuğra, Kayseri’de de faaliyet göstermeye başladı. BTK’nın ESHS  olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. , Kayseri’de  iş dünyasının, akademisyenlerin, meslek odalarının ve STK’ların  e-dönüşüm süreçlerini e-imza,  zaman damgası, SSL güvenlik sertifikası ürünleriyle kolaylaştıracak ve hızlandıracak. 


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 43. şubesini Kayseri’de hizmete açtı.  E-Tuğra Kayseri şubesi büyük ölçekli şirketlere, küçük ve orta ölçekli firmalara, finans kurumlarına, akademisyenlere, meslek odalarına ve STK’lara  e-devlet uygulamalarında kullanılan elektronik imza, zaman damgası,  SSL sertifikası, e-Dost uzaktan yardım ve eğitim seti ile e-imza entegrasyonu ve kütüphaneleri satışını gerçekleştirecek.


E-Tuğra Kayseri Şubesi’ne e-imza için başvuracak ihtiyaç sahiplerine; E-Tuğra elemanları tarafından yarım gün içinde e-imza üretilip verilebilecek. Bunun yanı sıra E-Tuğra’dan ürün satın alanlara E-Tuğra teknik personeli tarafından uzak masa üstü bağlantı ile teknik destek hizmetleri de ücretsiz sağlanacak. 


Bu yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten E-Tuğra EBG A.Ş., Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı,“Nisan ayında Trabzon, Haziran ayında İstanbul’daki 4. şubemiz olan Mecidiyeköy, Temmuz ayında Eskişehir şubemizi hizmete açtık.  E-Tuğra olarak müşterilerimizin bize daha kolay ulaşmasını sağlamak için Türkiye’nin her bölgesine şubelerimizle hizmet götürmeyi hedefliyoruz. İç Anadolu Bölgesinin 3. büyük kenti ve sanayi merkezi olan Kayseri’de hizmete açtığımız şube  ile Türkiye genelinde 43 şubeye ulaştık” dedi.


Geri Dön