26 / 04 / 2024

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne'de üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yeni hizmet binası inşa edilecek. Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, eski binanın taşınacağını söyledi.



Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, ilçedeki üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için gerekli tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek yeni hizmet binasını açacaklarını söyledi. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin eski binasına taşınacaklarını belirten Ergin, ‘’Üreticilerimiz daha geniş, ferah ve modern bir binada, hiçbir sıkışıklığa mahal vermeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler’’ dedi.


Meriç Ziraat Odası Başkanlığı önümüzdeki günlerde yeni hizmet binasında hizmet verme olanağına kavuşacak. MZO Başkanı Ergin, göreve geldikten sonra üreticilere sundukları hizmet kalitesini artırmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.


Tarımın önemine değinen Ergin, ‘’Tarım dünyada en önemli stratejik sektörler arasına girdi. Biz ülkemizde birlik ve beraberliği sürdürdüğümüz ve ülke topraklarını gözümüz gibi koruduğumuz müddetçe, bu ülke bizi her zaman memnun edecek tarımsal kaynaklara sahiptir’’ şeklinde konuştu.


Amaç, üreticiye en iyi hizmet

Üreticilere en iyi şartlarda hizmet sunmayı hedeflediklerini dile getiren Ergin, şunları kaydetti:


‘’Ziraat Odası olarak yeni modern bir yerde üreticilere daha iyi hizmet sunabilmek adına yeni hizmet binasına ihtiyacımız vardı. Yeni hizmet binamızı en kısa zamanda modern bir görüntüye kavuşturarak, üreticilerimizin hizmetine sunacağız. Üreticilerimiz daha geniş, ferah ve modern bir binada, hiçbir sıkışıklığa mahal vermeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda odamız, üreticilerimize layık bir hizmet binasına sahip olacak. Amacımız, odamızın kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak, üreticimize hizmet olarak yansıtmaktır. Yeni hizmet binamız hayırlı uğurlu olsun’’


Ergin, yeni hizmet binasının odaya kazandırılmasında emeği geçen İlçe Kaymakamı İzzet Cem Eser, İl Genel Meclis Üyeleri,  Köylere Hizmet Götürme Birliği personeline ve emeği geçenlere teşekkür etti.



Edirne Yenigün


Geri Dön