19 / 03 / 2024

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

Başarılı popçu Edis ve kripto para borsası ICRYPEX iş birliğinde çıkarılan Edis Fan Token saatler içinde tükendi.



Geçen hafta UNIQ’te yapılan lansmanla tanıtılmasından sonra 18 Eylül 00.00 itibarıyla ön satışa sunulan 8 milyon Edis Fan Token saatler içinde tükendi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, sanat dünyasının yeni etkileşim alanı olan ve sık sık gündeme gelen NFT’ler ile desteklenen ilk Fan Token olma özelliğine sahip olan Edis Fan Token, ICRYPEX imzasına sahip.

Ön satışları tamamlanan Edis Fan Token, yarın saat 00.00’da 1,00 TL açılış fiyatıyla halka arz edilecek. Merakla beklenen Edis Fan Token, ICRYPEX mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden de alınabilecek.

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

Edis Fan Token'ın satış süreci ile ilgili önemli açıklamalar yapan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Edis Fan Token’a gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyuyoruz. Ön satışa sunmamız itibarıyla birkaç saatte ön satış bölümünün tamamı tükenen Edis Fan Token’a çok büyük bir ilgi gösterildi. NFT destekli ilk Fan Token özelliğine sahip bu proje geleceğin sanat dünyası için büyük önem taşıyor. Ön satışa sunduğumuz 8 milyon adet Edis Fan Token birkaç saatte Edis hayranları ve kripto para yatırımcıları tarafından satın alındı. Bu proje kapsamında gerçekleşen ön satış 7,2 milyon TL hacim oluşturdu. 21 Ekim 00.00’da halka arz edeceğimiz Edis Fan Token hem iş birliğimize hem de iş birliğimizin NFT aşaması olan ICRYPEX NFT Bazaar’a çok büyük bir değer sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön