19 / 04 / 2024

Edis’e 1 milyon TL’lik haciz kararı!

Edis’e 1 milyon TL’lik haciz kararı!

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi nedeniyle dava açtı. Üç kere mahkemeye başvuran Bon Prodüksiyon Yapım, şarkıcı ve babası ile ilgili suç duyurusunda bulundu.



Ünlü şarkıcı Edis’i zirveye taşıdıklarını ve borç verdiklerini iddia eden menajerlik şirketi Bon Prodüksiyon Yapım, 3 milyon 400 bin liralık alacağı için üç ayrı mahkemeye dava açtı. Hürriyet Gazetesi'nden Özge Eğrikar ve Behlül Aydın'ın haberine göre; firma ayrıca Edis’le babası Ayhan Görgülü hakkında dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirketin talebine göre mahkeme, Edis Görgülü hakkında 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz kararı verdi.

BEN APTAL DEĞİLİM

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Edis, Bon Prodüksiyon Yapım’ın sahibi Bilal Oğuz’un açtığı davayla ilgili soruları “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil” dedi.

Kendisini keşfeden Soner Sarıkabadayı tarafından da vefasızlıkla suçlandığı ve ünlü şarkıcıyla davalık olduğu hatırlatılan Edis, şu açıklamalarda bulundu:

“Ben aptal biri değilim. Başarılı olan her insanın ticari hayatında böyle kavgalar, tartışmalar olur. İlk değil, son da olmayacak. Ben işimi yaptığım sürece bana hiçbir şey olmaz. 25 senedir bu iş için köpek gibi çalışıyorum. Bir dava ile insanların bu işe ne kadar yatırım yaptığını anlayamazsınız. Beni vefasızlıkla asla suçlayamazlar. Beni bilen biliyor. Yargı süreçleri bittiği zaman, yaşananları sevenlerime belki anlatırım.”


Geri Dön