26 / 04 / 2024

Edis haciz kararı

Edis haciz kararı

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi nedeniyle dava açtı. Üç kere mahkemeye başvuran Bon Prodüksiyon Yapım, şarkıcı ve babası ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Yargıtay'dan emsal haciz kararı: Eşiniz size tazminat ödemek zorunda!

Yargıtay'dan yine emsal bir karar geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Yargıtay, eşinden habersiz olarak borçlanarak haciz gelmesine sebep olan kocanın, söz konusu durumdan habersiz eşine tazminat ödemesine karar verdi.

TOKİ'den 'borçlar ödenmiyor' iddiasına cevap!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İdare'nin borçlarını ödemediği ve banka hesaplarında onlarca haciz kararı bulunduğu iddialarını yalanlayarak "Site yönetimleri tarafından yapılan mal ve hizmet alımından kaynaklı icra takipleri ve haciz kararlarıyla TOKİ’nin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

Danıştay'dan milyonları ilgilendiren maaş kararı: Borcu olanlara önemli uyarı

Danıştay, devlete olan vergi borcunu ödeyemeyen bir vatandaşın yetim maaşına haciz konulamayacağına dair karar aldı. Emsal niteliği taşıyan kararda maaşa uygulanan haciz işlemi iptal edilerek yürütmenin durdurulmasına hükmedildi. İşte detaylar..

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne üye bankaların alacakları için geçerli olmak üzere; Aylık geliri asgari ücret ve altında olan borçluların üye bankalar nezdindeki hesaplarına yatırılan ücret ve maaşlarına haciz ve teminat alınmayacağına karar verildi.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

21 tasarruf finansman şirketi için karar verildi!

BDDK tarafından tasfiyesine karar verilen 21 tasarruf finansman şirketi için karar verildi. Mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için yöneticilerin varlıklarına haciz konuldu.

Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Kripto paraya haciz kararı!

İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi, 19 Nisan tarihinde Türkiye'deki kripto para piyasası için emsal değer taşıyacak bir karar verdi...

Vergi borcu için evine haciz konulan kişiden mülkiyet hakkı ihlali davası!

Anayasa Mahkemesi, hissedarı olduğu şirketin vergi borcu sebebiyle yaşadığı eve haciz konulan başvurucunun bireysel başvurusunda ihlal kararı aldı. 

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Aidatını ödemeyene ceza ve haciz yolda!

Apartman ve sitelerde ortak alanların ihtiyaçlarını karşılamak için kiracı veya kat maliklerinden aidat alınıyor. Aidatını ödemeyen daire sahiplerine de ceza verilebiliyor ve haciz kararı başlatılabiliyor...

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Edis’e 1 milyon TL’lik haciz kararı!

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi nedeniyle dava açtı. Üç kere mahkemeye başvuran Bon Prodüksiyon Yapım, şarkıcı ve babası ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Edis haciz kararı Haberi

Edis haciz kararı

Ünlü şarkıcı Edis’i zirveye taşıdıklarını ve borç verdiklerini iddia eden menajerlik şirketi Bon Prodüksiyon Yapım, 3 milyon 400 bin liralık alacağı için üç ayrı mahkemeye dava açtı. Hürriyet Gazetesi'nden Özge Eğrikar ve Behlül Aydın'ın haberine göre; firma ayrıca Edis’le babası Ayhan Görgülü hakkında dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirketin talebine göre mahkeme, Edis Görgülü hakkında 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz kararı verdi.

BEN APTAL DEĞİLİM

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Edis, Bon Prodüksiyon Yapım’ın sahibi Bilal Oğuz’un açtığı davayla ilgili soruları “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil” dedi.

Kendisini keşfeden Soner Sarıkabadayı tarafından da vefasızlıkla suçlandığı ve ünlü şarkıcıyla davalık olduğu hatırlatılan Edis, şu açıklamalarda bulundu:

“Ben aptal biri değilim. Başarılı olan her insanın ticari hayatında böyle kavgalar, tartışmalar olur. İlk...