29 / 03 / 2024

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.



Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Fuara katılarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.


Seramik sektörünün öncü firmalarından Ege Seramik dopdolu bir yıl geçirdi. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’nun belirlendiği 2015 listesinde adı geçen, teknolojisi ve özgün tasarımlarını Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) tarafından verilen ‘’ TSE Çift Yıldız ‘’ belgesini alarak tescil ettiren Ege Seramik, Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı doğalgaz tüketimini azaltan üretim tesislerinin açılışını da yine bu yıl gerçekleştirdi.


28 Eylül’de başlayan 02 Ekim’de sona eren CERSAIE Seramik Fuarı’nda ilgiyi üzerinde toplayan Ege Seramik, üretimde en son teknoloji kullandığı, katma değeri yüksek, kaliteli ve yenilikçi 20 yeni ürünü görücüye çıkardı. Bu yıl da tüm yönetim kadrosu ile fuara katılım sağlayan firma yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonel tarafından tam not alarak 2015-2016 sezonunda da mekânları yeni yaşam alanlarına dönüştürme garantisi verdi.


Ege Seramik fuarda Autumn 2015 kataloğunda yer alan Aruba, Atlas, Belgium, Stone, Campus, Himalaya, Pompie, Rock, Savannah gibi sırlı granit, mermer ve ahşap dokulu bir birinden iddialı ürünlerle göz doldururken, Altıgen şekilli Jolly ile geçme kalıplı doğal tuğla görünümlü Atlas, CERSAIE’nin en farklı ürünleri oldu. 






Geri Dön